Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
451 Views
Huid verbeteren

Huid verbeteren op verschillende manieren

Ziet uw huid er vermoeid of dof uit? Heeft u last van acne, vlekjes of iets anders? Met de nieuwste dermatologische en huid verbeterende behandelingen van Tulip Laser Beauty kunt u nu uw huid verbeteren met verbluffend resultaat. Uw huid wordt mooier, stralender en jonger.

Huidvernieuwing, zichtbaar strakker en steviger

We maken voor huidvernieuwing gebruik van de beste apparatuur die er op dit moment wereldwijd voor huidverbetering beschikbaar is, de MCL31. Bij huidvernieuwing laseren we de rimpels. Hierdoor krijg je een gladdere en stevigere huid waardoor je er weer stralend en jonger uitziet. Het is onmogelijk rimpels volledig te verwijderen, maar ze zijn een stuk ‘zachter’ doordat de lijntjes veel minder zichtbaar zijn. Huidverbeteren met de MCL31 geeft tijdens het laseren van je huid / rimpels een energie af die zich verspreidt vlak onder de opperhuid waardoor deze collageen en elastine aanmaakt. Je huid wordt hier zichtbaar strakker en steviger van.

Huidveroudering tegengaan Huidveroudering is een geleidelijke biologisch proces dat start rond het 25e levensjaar. Omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol en versnellen van het proces. Factoren zijn bijvoorbeeld zonlicht of zonnebank, roken en alcohol, overgewicht en hormonen. Deze factoren tasten het bindweefsel en de elastine aan, waardoor de huid verslapt en minder hydrateert. Kunnen wij  uw verouderde huid verbeteren? Hierop zeggen wij volmondig ja.

Het is natuurlijk onmogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen. Wel kunnen wij  het verouderingsproces vertragen en verbeteren om de huidconditie en de huidveroudering tegen te gaan. Onze Asclepion MCL31 is een krachtige erbium laser die zowel fractioneel als gefocusseerd ingezet kan worden om diverse indicaties doeltreffend te behandelen. Het biedt een effectieve behandeling van- en huidverbetering bij rimpels, littekens, pigmentvlekken en huidveroudering.

Verder is het mogelijk bij Tulip Laser Beauty center om rimpels en fijne lijntjes te verbeteren met injectables. Dit wordt uitsluitend gedaan door een gecertificeerde cosmetisch arts.

Huidverbeteren met Injectables, zoals Botuline Toxine (botox). Deze gebruiken we om spieren te ontspannen waardoor rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Tijdens de huidbehandeling wordt de Botuline Toxine door middel van kleine prikjes in de spier gespoten waardoor deze ontspant. Het resultaat na behandeling is een zachter, natuurlijk voorkomen met behoud van de normale mimiek. Probeer het nu en verbaas u over het prachtige resultaat.

Ook kunnen rimpels verminderen door het gebruik van fillers. Echter, voornamelijk worden fillers gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren en voller te maken. Denk hierbij aan de lippen en jukbeenderen.

Litteken weghalen Een litteken ontstaat tijden het genezingsproces van een wond in de vorm van littekenweefsel, ook wel bindweefsel genoemd. Een litteken weghalen kan met verschillende methoden. De methode die wij kiezen is afhankelijk van de plek op het lichaam, het formaat en hoelang het litteken er al zit. Een litteken verwijderen doen we met verschillende lasertechnieken.

Huid verbeteren met een acne behandeling Voor de behandeling van acne maken onze specialisten gebruik van verschillende behandelmogelijkheden. Na een uitgebreide huidanalyse kiezen we samen met u de beste behandeling. Wij behandelen u met ons huidanalyse apparaat dat gebruik maakt van de nieuwste 3D technologie.

Vervolgens bekijkt de huidtherapeut samen met u welke behandeling of combinaties daarvan het beste resultaat geven. De behandelingen kunnen bestaan uit:

  • Manuele peeling
  • Chemische peeling
  • Of combinatie daarvan

Behandeling van acne is een behandeling die veel mensen een ontzettende boost geeft. Ook in zelfvertrouwen. De resultaten zijn veelal verbluffend.

Huid verbeteren met een hyperpigmentatie behandeling

Bij de hyperpigmentatie behandeling wordt u eerst door onze geregistreerde huidtherapeut geadviseerd, waarna de hyperpigmentatie behandeling uitgevoerd wordt. Wij bieden twee verschillende hyperpigmentatie behandelingen aan:

  • Lasertherapie:

Door de vrijkomende lichtenergie bij lasertherapie worden de melaninekorrels (donkere pigmentcellen) in de huid ‘kapotgeschoten’. De omringende huid en de huid onder het pigment blijft hierbij intact. Vervolgens gaan de behandelde pigmentcellen naar de bovenste huidlaag en schilferen ze uiteindelijk af.

  • Chemische peeling:

Chemische peeling passen wij toe om oppervlakkige hyperpigmentatie en diepere hyperpigmentatie te vervagen. Hierdoor stimuleert celvernieuwing en ontstaat gereguleerde pigmentaanmaak door pigmentcellen.

Middels een grondige huidanalyse bepalen onze huidtherapeuten de diepte van de pigmentvlek om vervolgens tot de juiste behandeling over te gaan.

Huid verbeteren? Maak nu een afspraak voor een gratis consult

Wilt u graag uw huid verbeteren bij Tulip Laser Beauty Center? Bel 033-7370216 of mail naar info@tuliplaser.nl en plan een afspraak in voor advies op maat.

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET