Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star (No Ratings Yet)
Loading...
1 View
Huidveroudering

Heeft u een huidprobleem? De huidtherapeuten bij Tuliplaser bieden diverse behandelmethoden voor verschillende huidaandoeningen. Onze ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten helpen u graag met persoonlijk advies en een behandeling op maat.

Huidveroudering

Huidveroudering is een geleidelijke biologisch proces dat start rond de 25e levensjaar en is meestal zichtbaar vanaf de leeftijd 35 jaar. Toch spelen omgevingsfactoren ook een belangrijk rol in het versnellen van dit proces. Deze factoren kunnen zijn zonlicht of zonnebank, roken en alcohol, maar overgewicht en hormonen kunnen ook ongunstig effect hebben op het verouderingsproces. Deze factoren kunnen het bindweefsel en elastine aantasten, waardoor de huid verslapt en minder gehydrateerd wordt.

Volgende zijn de kenmerken van huidveroudering:

  • Afname van collageen en elastinevezels en hierdoor ontstaan rimpels
  • Afname van bindweefselcellen die collageen produceren en als gevold daarvan ontstaat huidverslapping
  • Droge huid
  • Pigmentvlekjes
  • Goedaardige tumoren en huidoneffenheden.

 

Onze behandelingen:

Het is onmogelijk om huidverouderingsproces stop te zetten, maar het vertragen van verouderingsproces en het verbeteren van de huidconditie is zeker mogelijk. Onze Asclepion MCL31 is een krachtige erbium laser die zowel fractioneel als gefocusseerd ingezet kan worden om diverse indicaties doeltreffend te behandelen. Het biedt een effectieve behandeling van rimpels, littekens, pigmentvlekken en huidvernieuwing.

Verder is het mogelijk bij Tulip Laser Beauty center om rimpels en fijne lijntjes te verbeteren met injectables. Dit wordt uitsluitend gedaan door een gecertificeerde cosmetisch arts.
Injectables, zoals Botuline Toxine (botox) worden gebruikt om spieren te ontspannen waardoor rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Tijdens de behandeling wordt de Botuline Toxine door middel van kleine prikjes in de spier gespoten waardoor deze ontspant. Het resultaat na behandeling is een zachter, natuurlijk voorkomen met behoud van de normale mimiek.

Fillers kunnen ook gebruikt worden om rimpels te verminderen maar worden voornamelijk toegepast om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren en voller te maken, denk hierbij aan de lippen en jukbeenderen.

Daarnaast maken we gebruik van medische peeling. Met behulp van peelings kunnen we huidproblemen en de huidconditie verbeteren. Er zijn diverse soorten zuren, zoals glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Elk zuur heeft unieke eigenschap in de huid. Wij maken hiervoor gebruik van de prachtige verzorgingsproducten en medische peeling van Image Skincare producten.

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET