Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
468 Views
Huidvernieuwing

Huidbehandeling en huidvernieuwing
Huidbehandeling in de breedste zin van het woord. We gebruiken de beste apparaten. Of het nu gaat om huidbehandeling, gezichtsbehandeling, huidanalyse of huidtherapie, voor de verschillende huidbehandelingen hebben we de juiste experts en de meest innovatieve apparatuur. Natuurlijk adviseren we u na de huidbehandeling de beste huidverzorgingsproducten voor uw nabehandeling thuis. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsverband met Skincare.


Gezichtsbehandeling met resultaat
Wij adviseren welke gezichtsbehandeling het beste bij u past om het door u gewenste resultaat te bereiken. Het eerste consult hiervoor is ook gratis, zo komen we samen tot een passende oplossing. Onze ervaren specialisten stemmed de gezichtsbehandeling volledig af op uw wensen en huidtype kenmerken. De gezichtsbehandeling die wij aanbieden is uiteraard zowel voor dames als heren geschikt.

Huidanalyse op maat
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd zichtbaar aan het huidoppervlak. Om de juiste huidbehandeling te kiezen voor u voert onze huidtherapeut eerst een uitgebreid huidanalyse uit. Dit doen we met ons huidanalyse apparaat dat gebruik maakt van de nieuwste 3D technologie.


Persoonlijk plan voor huidverzorging
Omdat elk huidtype anders is vraagt elke huid om een unieke huidverzorging en huidbehandeling. We nemen uitgebreid de tijd om te kijken wat de behoeften zijn van uw huid en aan de hand daarvan maken we een plan voor de meest ideaal huidverzorging. Voor iedere huidverzorgingsbehoefte stellen we een persoonlijk plan op waardoor we elke behoefte van huidbehandeling kunnen vervullen.


Huidverzorgingsproducten van Skincare

Doordat veel mensen hun huid verzorgen met geurende en rijke huidverzorgingsproducten van een parfumerie of drogist ontspant er vaak huidirritatie. Deze huidirritatie ontstaat door de toegevoegde parfums of parabenen in de huidverzorgingsproducten. Door het gebruik van teveel huidverzorgingsproducten ontstaat er een droge huid. Dit klinkt tegenstrijdig, echter doordat er een dikke laag ‘moisturizer’ wordt aangebracht op de huid, denken de onderliggende huidstructuren dat ze zich in een vochtige omgeving bevinden. Hierdoor worden bepaalde cellen in de huid aangestuurd minder vocht aan te trekken. Op het moment dat de crème van de huid afgeveegd is blijft er een droge trekkerige huid achter. Door gebruik te maken van betere huidverzorgingsproducten met geselecteerde actieve ingrediënten verkrijgt u vrij eenvoudig weer een stralende, frisse, sterke, jonge huid. Daarom maken wij bij Tulip Laser Beauty gebruik van de huidverzorgingsproducten van Skincare.

Geavanceerde huidtherapie
Onze huidtherapie omvat verschillende huidbehandelingen voor uw huid. Bij onze huidtherapie gaat het om het verbeteren, verzorgen en behouden van de functies van de huid. De huidtherapie specialisten van Tulip Laser Beauty behandelen patiënten met een zieke of beschadigde huid met gegarandeerd resultaat. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van geavanceerde huid- en laserbehandelingen waardoor we bij uitstek de specialisten in de markt zijn op het gebied van huidzorg. Maak nu een afspraak voor een gratis consult om de beste therapie voor uw huid te bepalen.

Wilt u een huidbehandeling? Maak nu een afspraak voor een gratis consult
Bel 033-7370216 of mail naar info@tuliplaser.nl en plan een afspraak in voor advies op maat.

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET