Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
458 Views
Littekens Verwijderen

Littekens verwijderen

Littekens kunnen heel vervelend zijn, vooral wanneer deze op plekken zitten waar ze zichtbaar zijn voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd om deze littekens te verwijderen met een prachtig resultaat. Onze specialisten maken gebruik van de modernste lasertechnieken bij het littekens verwijderen.

Litteken weghalen Een litteken ontstaat tijden het genezingsproces van een wond in de vorm van littekenweefsel ofwel bindweefsel. Een litteken weghalen kan met verschillende methoden. De gekozen methode is afhankelijk van de plek op het lichaam, het formaat en hoelang het litteken er al is. We stellen hier samen met u het beste behandelplan voor op. Wij bieden verschillende lasertechnieken aan om het litteken weg te halen.

Oude littekens verwijdere

Een oud litteken verwijderen is mogelijk met onze vooruitstrevende lasertechnieken. De laser produceert licht met een hoge energie welke bestaat uit vele smalle lichtbundels. Bij elke bundel wordt energie omgezet in een warmtekolom waardoor duizenden microperforaties in de huid ontstaan. Deze gecontroleerde huidbeschadiging en warmte stimuleren de huid tot aanmaak van collageen, nieuw en gezond weefsel. Dit heeft een verbeterend effect op de huidstructuur, dikte van het litteken en de kleur. Het is de meest ideale en efficiënte manier om oude littekens te verwijderen.

Littekens puistjes verwijderen

Puistjes kunnen u onzeker en verdrietig maken. Gelukkig kunnen onze specialisten littekens van puistjes permanent verwijderen. Littekens bij puistjes kunnen door elke vorm van acne ontstaan. Er zijn verschillende methoden om littekens te verwijderen die veroorzaakt zijn door puistjes. Kleine oppervlakkige littekens verwijderen kan met een medische peeling gebeuren. Zijn de littekens van de puistjes dieper, dan passen we één van onze innovatieve lasertechnieken toe. De door ons toegepaste lasertechnieken zijn de efficiëntste die de markt te bieden heeft met toonaangevend resultaat.

Littekens gezicht verwijderen

Het gezicht is je visitekaartje. Niemand voelt zich prettig met een litteken in het gezicht. Het maakt mensen onzeker en soms zelfs schuw. Littekens in het gezicht verwijderen gebeurt bij Tulip Laser beauty ook met de nieuwste lasertechnieken. Onze specialisten hebben oog voor de persoonlijke omstandigheden en zijn gespecialiseerd in littekens gezicht verwijderen. Kom langs en bespreek je mogelijkheden.

Diepe littekens verwijderen

Diepe littekens ontsieren uw uiterlijk en schoonheid. Diepe littekens verwijderen is een lastige opgave. Wel is het mogelijk om diepe littekens gedeeltelijk te verwijderen. Met behulp van de modernste lasertechnieken worden littekens minder opvallend gemaakt. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste en efficiëntste technieken bij het verwijderen van diepe littekens.

Littekens verwijderen? Maak nu een afspraak voor een gratis consult

Wilt u graag littekens verwijderen? Bel 033-7370216 of mail naar info@tuliplaser.nl en plan een afspraak in voor advies op maat.

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET