Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star (No Ratings Yet)
Loading...
2,656 Views
ONTHARINGSBEHANDELING

Met ongewenste haargroei bedoelen we overmatige haargroei op ongewenste plaatsen, wat soms als een probleem ervaren kan worden. Er zijn twee vormen van overbeharing: hypertrichose en hirsutisme. Deze twee vormen van overbeharing kunnen afzonderlijk of gecombineerd voorkomen.

Hypertrichose is overmatige haargroei op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Haren op de armen kunnen langer worden en in aantal toenemen. Onderbenen en romp zijn dan meestal ook zwaarder behaard. Hypertrichose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat in de puberteit.

Bij hirsutisme krijgen vrouwen haar op plaatsen waar meestal alleen mannen haren ontwikkelen. In plaats van donshaar verschijnt er veel en donker haar op plekken als de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek. Ook op armen en benen is de haargroei meer dan ‘normaal’.

De oorzaak van overmatig haargroei is meestal een te hoog gehalte aan mannelijke hormonen(androgenen) in het bloed. Soms kan hirsutisme ook erfelijk bepaald zijn.

 

Behandeling van ongewenste haargroei

Ongewenste haar verwijderen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen ongewenste haargroei.

De huidtherapeuten van Tulip Laser beauty Center kunnen ongewenste haar effectief behandelen met het meest effectieve ontharingstechniek op het moment: De MeDioStar Laser. De krachtige diode technologieën van de MeDioStar zorgt voor een bijzonder snel en pijnloos behandeling (voorzien van 360° huidkoeling) en ongeacht huidtype. De speciale combinatie van golflengtes van 810 en 940 nm is het mogelijk om zelfs de diepere follikels te bereiken voor een efficiënte en effectieve behandelingen. Daarnaast beschikt de MeDioStar over de SmoothPulse modes. Door deze modes wordt het omliggende weefsels nauwelijks opgewarmd, waardoor veel minder tot pijnloze behandeling kan worden ervaren.

Tijdelijk hebben we bij Tulip laser beauty center 40% korting op alle laserontharing behandelingen. Profiteer hiervan en maak snel een afspraak!

Prijslijst

Behandeling

Kosten per behandeling


Bovenlip € 50

Kin € 50

Bakkebaard € 65

Halslijn € 85

Gehele gelaat € 135

Gehele gelaat & halslijn € 185

Oksels € 75

Onderarmen € 95

Gehele armen € 220

Onderbenen of bovenbeen € 220

Prijslijst

Behandeling

Kosten per behandeling


Gehele benen € 345

Bikinilijn klein € 90

Bikinilijn groot € 135

Billen € 90

Kleine zone (Tepelhof, navel ect.) v.a € 35

Schouder € 145

Bovenrug € 145

Onderrug € 155

Gehele rug € 250

Buik € 150

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET