Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
1 Star (4 votes, average: 1.00 out of 1)
Loading...
3,611 Views
Clatuu
Freezing FAT Away!

Bij Tulip Laser beauty center kunt u naast Hifu vet verbranden ook cryolipolyse-behandelingen ondergaan. Cryolipolyse is net als onze Hifu behandeling geschikt voor het lokaal verwijderen van ongewenst vet op onder andere de buik, heupen, benen en de rug.

Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bevriezing een veilige en effectieve manier van vetverwijdering is. Het rondom koelen (40 minuten) van een behandelgebied tot een temperatuur van -9 graden zorgt ervoor dat het vetverminderingsproces, genaamd apoptose, in werking wordt gezet. Hierdoor worden de vetcellen blijvend tot wel 30% verminderd en natuurlijk afgevoerd. Na een maand zijn de eerste resultaten zichtbaar en kan tot wel 5 cm omvang per zone worden verloren (rond de 2 of 3e maand). Alleen de vetcellen worden aangetast en de omliggende weefsels blijven intact.

Tulip Laser Beauty Center maakt gebruik van Clatuu voor cryoliposlyse. In tegenstelling tot andere koelbehandeling apparaten, onderscheidt Clatuu zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter en prettig werkt.

Waar sommige apparaten alleen de boven- of onderkant koelen, beschikt de Clatuu over 360 graden technologie. Dit betekent dat het hele behandelgebied rondom en even diep gekoeld wordt. Daarnaast biedt Clatuu een constante koeling van -9 graden Celsius, waarbij andere apparaten bij -4 graden al stoppen.

Verder beschikt Clatuu over twee handstukken waardoor twee zones tegelijk behandeld kan worden. Dit halveert de behandeltijd en bespaart geld.

Liposunic

Tulip Laser Beauty maakt gebruik van de Liposunic technologie voor het permanent verwijderen en afbreken van vetcellen in probleemgebieden. Ons apparaat is goedgekeurd door US FDA en maakt gebruik van een speciale methode, high- intens focused ultrasound (HIFU)

  • Verwijderen en afbreken van vetcellen in probleemgebieden met ultrasound energie
  • Zonder operatie en pijn
  • Minimale downtime
  • Afgebroken vetcellen worden op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd

Prijslijst

Behandeling

Kosten per behandeling


Cryolipolyse 1 zone € 250

Cryolipolyse 2 zones € 475

Cryolipolyse 3 zones € 650

Meer dan 3 zones In overleg

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET