Tulip Laser Beauty : een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.
Tulip laser Beauty
Bel: 033-7370216 Mail: Info@tuliplaser.nl
E82ADEE8 FD18 4B9B 94B8 0F1F07DAB89A

Iedereen heeft wel ongewenste lichaamshaar. Normaliter kan je de haren scheren, waxen of epileren. Dit is een tijdelijke, maar daarentegen ook een tijdrovende manier. Hiernaast kan deze manier ook zorgen voor ongemakken zoals huiduitslag, ingegroeide haartjes en scheerbultjes. Wil je een permanente oplossing voor ongewenste lichaamshaar, waarbij je de bijeffecten van scheren, waxen en epileren niet meer hoeft te ervaren? Dan is laser ontharing een uitstekende optie.

Laser ontharing is de enige methode om effectief en langdurig ongewenste lichaamshaar te verminderen. Middels deze methode zal een overgrote meerderheid van de ongewenste haren verwijderen uit het behandelgebied. Echter kan er niet uit gegaan worden van een 100% permanente haar verwijdering van het behandelgebied. Nadat u bent uitbehandeld zult u na enige tijd fijne en lichte haar groei ervaren. De hoeveelheid haar dat permanent zal verwijderen na laserbehandelingen licht tussen de 70-90%. Dit is veruit het meest effectieve en permante manier dan elk ander ontharingsmethode.

Om dit resultaat te bereiken zijn er ongeveer 4 tot 6 behandelingen vereist met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Een behandeltraject duurt normaliter een jaar.

 

Tulip Laser Beauty: een persoonlijke belevenis in schoonheid en welzijn.

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET